Tulpen


bloemen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Tulpen
Etru Bolbloemen
Etru bolbloemen, bolbloemenkwekerij gespecialiseerd in het kweken van tulpen en irissen te lutjebroek.
http://www.etru.nl/

Horizon Flowers
Horizon flowers is gevestigd in het noord-hollandse zwaagdijk. vanuit deze plaats houden wij ons bezig met de productie van circa 100 hectare tulpen met locaties in nederland, frankrijk en zuid-afrika. daarnaast worden er circa 35 miljoen tulpen en circa 850.000 lelies afgebroeid. dit gebeurd door middel van de meest moderne productiemethoden en faciliteiten. door middel van kwaliteit, kwantiteit, betrouwbaarheid en continu´teit trachten wij een unieke positie te veroveren binnen de bloemenmarkt. dit mogelijk in samenwerking met partners die een toegevoegde waarde kunnen leveren.
http://www.horizonflowers.nl/

L.E. Van Der Zwet
Tulpen- en leliekwekerij in oude wetering (zh), voor uitstekende kwaliteitsbloemen het hele jaar door. met een uitgebreidt assortiment !
http://www.zwettulips.nl/

Lopster Kleitulp
Informatie over de tulpen die we telen in een kas en de tulpenbollen die we verbouwen op de klei. informatie over vakantiewerk: bollenpellen. informatie over het verwerkingsproces: bollen opprikken, koelen, groeien in de kas, waterbroei, plukken of trekken, bossen, veiling, bollen planten en rooien, spoelen, bewaren.
http://www.lopsterkleitulp.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid